Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 14:32 - Poмантично пътуване или романтично у дома за Свети Валентин?
Автор: polovinkaliubov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1934 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.01.2014 14:34


 Как предпочитате да отбележите Свети Валентин – с романтично пътуване или романтично у дома? Всъщност няма значение. Важното в случая е да посветите този ден на най-близките си същества и да го превърнете в специален и незабравим за всички ви.
Романтично пътуване или романтично у дома за Свети Валентин  Без значение кой празник уважавате – Трифон Зарезан или Свети Валентин, и дали изобщо датата 14 февруари означава нещо за вас, малко романтично настроение няма да ви навреди. При това можете да включите в плановете си цялото семейство, а не само интимната половинка. Все пак любовта има толкова много проявления!


image   И въпреки, че доста хора твърдят, че не е нужно да се чака Свети Валентин, за да бъде любовта засвидетелствана, по презумпция дълбоко в себе си всички очакват на този ден да се случи нещо по-специално. Най-малкото, заради глобалната еуфория, настроението по улиците, сърцата, купидончетата и бонбоните, предлагани под всякаква форма в търговската мрежа, и заради лозунгите, призоваващи да изразим чувствата си към ближния.   От една страна, едно романтично пътуване за Свети Валентин ще влее допълнителна доза страст във взаимоотношенията с партньора и ще ви помогне да преоткриете сладостта на идиличните моменти насаме. От друга страна, Свети Валентин е чудесен повод да внесете малко настроение у дома в тези мразовити дни. Особено, ако имате деца - символичното отбелязване на празника ще възпита у тях усета за семейно единство и домашен уют. 


image   Ако все още не сте решили точно как да отбележите Свети Валентин, ние ще ви предложим алтернативи, които със сигурност ще превърнат деня (и вечерта) в празник - без значение любовта или виното ще бъде източникът ви на опиянение. Най-добрият вариант е да съчетаете и двете.   Опция 1 – Романтично пътуване за Свети Валентин    Романтично пътуване или романтично у дома за Свети ВалентинАко с половинката ви сте обсъждали възможността за романтично пътешествие по случай 14 февруари, не се отказвайте от идеята. Въпреки че е малко късно за организиране на пътуване до далечна дестинация, можете да резервирате романтична вечер в някой планински курорт. А ако нямате възможност за отпуск през седмицата, отпразнувайте Деня на влюбените няколко дни по-късно с един романтичен уикенд за Свети Валентин .

В интернет се предлагат множество Last minute примамливи пакетни предложения, кое от кое по изкушаващо. При това на съвсем достъпна цена. Просто решете какво ви се прави – искате да се глезите цял ден в SPA центъра на съответния хотел или да се плацикате в джакузито в собствената ви стая.

 image
Ако партньорът ви обича изненадите и знаете, че е готов да тръгне, където пожелаете, не му казвайте нищо до деня на заминаването, а по пътя само го навигирайте (
подарък за свети валентин). Ако сте свикнали да планирате всичко заедно, обсъдете най-приемливите възможности според бюджета ви, транспорта и времето, с което разполагате. Ако пък изобщо не сте сигурни в избора си на дестинация за Свети Валентин, прегледайте виртуалните пътеводители, потърсете мнение от приятел или просто разгънете картата и прозиволно изберете отправна точка. Казват, че спонтанните действия носят най-много радост!   При всички случаи, романтичното пътуване за Свети Валентин заслужава и допълнителна подготовка. Дамите могат „да скрият“ сред багажа секси бельо и класическата малка черна рокля (бъдете сигурни, че ще има къде и кога да оползотворите и двете), а кавалерите да подберат по-официално облекло от обичайните джинси. Романтично пътуване или романтично у дома за Свети Валентин  За повече отдаденост на половинката, изключете всички технологични устройства и освободете приключенския си дух. Направете си разходка под лунните лъчи, опитайте всички удоволствия на зимните спортове или на SPA салона, опознайте жителите на населеното място, в което сте отседнали. Превърнете романтичното пътуване за Свети Валентин в сбъдната мечта. 
Опция 2 – Романтично у дома за Свети Валентин   Тъй като всяко пътуване е обвързано с разходи, а пътуването за Свети Валентин дори с повече, мнозина предпочитат да прекарат празника романтично у дома. И това си има своите плюсове – по-удобно е и по-икономично. Но за да има ефекта на специално преживяване, денонощието на 14 февруари трябва да се различава от обичайната ви ежедневна програма. 

 image
Романтично пътуване или романтично у дома за Свети ВалентинИдеалният вариант е, точно сега да се възползвате от нашите и да поведете партньора си на едно въображаемо, но съвсем реално пресъздадено, романтично пътешествие, без дори да напускате уюта на собственото си жилище. домашни идеи за Свети Валентин. В менюто за 14-ти февруари не пропускайте да включите класическите ягоди със сметана (или банани с шоколад), които ще си поделите с половинката (по подобаващ начин) в леглото. Не забравяйте свещите, музиката и хубавото вино. 

За да направите деня и нощта още по-специални обаче, можете да се снабдите и с няколко помощни аксесоара: масажно олио и книга – наръчник за чувствени масажи, които да изпробвате един върху друг; палав костюм, който да съблечете с бавен стриптийз; кама сутра зарчета или други горещи игри за напреднали. Можете да експериментирате с някоя игра за двойки, при която да се уговорите победителят сам да избира награда си – може да е закуска в леглото, а може да е реализиране на секс фантазия. Правилата на играта и на вечерта определяте вие!   И така, 14 февруари тропа на вратата. И за много хора този ден е специален. Сред тях има и такива, които в Деня на Свети Валентин се чувстват по-самотни от всякога, защото няма с кого да споделят любовта, която прелива в сърцето им. Ако вие сте сред тях, посветете този ден на любовта към себе си. Вместо да се затваряте в дома си и да проклинате всички разнежени и екзалтирани души, присъединете се към тях. Прегледайте дестинациите за необвързани дами, запазете си час в SPA салон или в SPA курорт, идете на кино и се наслаждавайте на собствената си компания. В този ден заслужавате всички глезотии, за които иначе не отделяте време и възможност. Обичайте се и любовта ще ви намери.      Е, какво решихте - романтично пътуване или романтично у дома за Свети Валентин?  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: polovinkaliubov
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 11983
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031